maanantai 28. elokuuta 2017

Olaplex

Olaplexin kehitti kaksi materiaalitekniikan ja kemian tohtoria, Eric Pressly ja Craig Hawker, vailla aiempaa kokemusta hiustuotteista. He keksivät uuden kemiallisen ainesosan, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, joka yhdistää hiusten rikkoutuneita sidoksia sekä kemiallisten käsittelyjen aikana että niiden jälkeen. Olaplex korjaa ja suojaa hiuksia sekä tekee niistä entistä vahvemmat ilman silikooneja ja öljyjä. Sitä käytetään nykyään kampaamoissa erilaisten kemiallisten käsittelyjen yhteydessä sen suojaavien ominaisuuksien ansiosta mutta myös antamaan entistä suurempaa vapautta sillä hiusta kykenee vaalentamaan ja värjäämään entistä dramaattisemmin ilman että se vaurioituisi käsittelyn aikana.

Kuvahaun tulos haulle olaplex

Olaplexin vaikutus syntyy siitä, että se moninkertaistaa hiuksien rikkisidoksia ja yhdistää rikkoutuneita rikkisiltoja. Se estää hiuksia vaurioitumasta sekä korjaa jo syntyneitä vaurioita tehden hiuksista joka käytön jälkeen entistä vahvemmat ja parempikuntoiset. Olaplexia voi käyttää kaikenlaatuisille ja -kuntoisille hiuksille.

Olaplex-hoito koostuu kolmesta osasta:
  1. Olaplex Bond Multiplier No. 1 - tämä osa lisätään jo hiusvärin, vaalennusaineen tai permanentin sekaan
  2. Olaplex Bond Perfector No. 2 - tämä käytetään hiusten huuhtelun jälkeen hoitamaan hiusta
  3. Olaplex Hair Perfector No 2. - tämä on tarkoitettu ylläpitämään hiusten hyvinvointia kotona kampaamokertojen välillä
Kuvahaun tulos haulle olaplex

Lisää Olaplexin käyttötavoista ja sekoitussuhteista seuraavassa PDF-linkissä: Olaplex käyttöohje


Lähteet: https://www.olaplex.fi/ ja Olaplex Suomi Pro -Facebook ryhmä
Kuvat: Google -kuvahaku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ehostuskurssi

Teimme ehostuskurssilla monia erilaisia meikkejä erilaisiin tilaisuuksiin. Tässä esittelen nyt niistä seitsemän. 1. Iltajuhlameikki yökerh...